Welkom op de website van kroonopuwwerk.nl

December is de maand van de feestdagen, cadeaus en gezelligheid. Je wilt graag iets extra's doen voor je medewerkers en ze bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Dan komt de vraag: "Wat geef je ze?".

Op het moment dat iedereen zelf zijn geschenken kan uitkiezen is dat probleem opgelost. "Kroon op uw Werk" biedt de oplossing! Je medewerkers kiezen zelf hun cadeaus uit terwijl ze toch verrast worden. Kroon op uw Werk is een uniek cadeauconcept waar kwaliteit, originaliteit en een uitgebreide service vanzelfsprekend zijn.

Meer informatie? Klik hier >

Kroon op uw Werk kiest voor kwaliteit

Kroon op uw Werk doet geen concessies in kwaliteit en dat blijft niet onopgemerkt. Zo waardeerden duizenden ontvangers hun cadeau in de afgelopen jaren met een gemiddeld rapportcijfer van 8,2! Wil je jouw medewerkers of relaties ook echt verrassen en verwennen? Laat Kroon op uw Werk dit dan voor je verzorgen!

Meerdere keuzes door puntensysteem

De geschenken zijn onderverdeeld in diverse categorieën zoals Home & Living, Er op Uit, Keuken en Koken, Kids, Electronica, Groen en Duurzaam, Wijnwinkel, Body en Beauty, Handig in Huis, Verrassingspakket of een Goed Doel. Doordat Kroon op uw Werk werkt met een puntensysteem, kunnen meerdere keuzes gemaakt worden.

Bekijken van ons assortiment

Op aanvraag sturen wij je graag een demo inlogcode en wachtwoord toe zodat je  het overzicht van alle cadeaus in de prijscategorie die past bij jouw budget kunt bekijken.

Vraag hier uw democode aan
Of neem contact met ons op via: 0184-611628